• Lilaj: ”Në kombëtare, jo për pushime”

    Ai është lojtari kyç dhe një nga më të mirët në këtë sezon me Skënderbeun, dhe  mundi e djersa e Sabjen Lilaj është shpërblyer nga  ftesa për miqësoren me Turqinë nga...