• Del në pah emri i Immobiles për sulmin e Milan

    Milan po kërkon prej kohësh një sulmues. Emrat që kanë qarkulluar këto kohë në media kanë qenë të ndryshëm si Aubameyang, Belotti, Diego Costa apo dhe Kalinic. Por kohët e fundit...