• Tenisi shqiptar

    Një turne mbarëkombëtar tenisi po zhvillohet në Tiranë me pjesëmarrjen e tenistëve nga Shqipëria, Kosova dhe Mali i zi. Turneu ka qëllim rritjen e nivelit të tenisit shqiptar por edhe përgatitjet...